EesEurope2017 energiatárolási kiállítás, a kontinens és a világ egyik legfontosabb iparági összejövetele

A villamosenergia-tároló szektor egyik vezető globális kiállítása zajlott 2017. május 31. és június 2. között Münchenben. A kiállítást szakértői konferencia és számos rendezvény kísérte.
40 ezer látogatót vett részt az EesEurope2017 kiállításon , amely azonos helyen alatt zajlott a világ vezető szolár kiállításával, az Intersolar Europe-pal, a Messe München kiállítási központban. A különböző országokban 254 vállalat képviseltette magát a 17.500 négyzetméteres kiállítási területen az több mint 1100 kiállító jelent meg. Az Ees Europe programja és információs köre kiterjedt az egész értékláncra, az alkatrész-beszállítókról a felhasználó-központú megoldások szolgáltatóira. A jövő energiaiparának részeként az elektromos mobilitás növekvő jelentősége egy "E-mobilitás és megújuló energia" kiállításon tükröződött. Az ehhez kapcsolódó konferencián nem csak a helyhez kötött energiatároló rendszerekre, hanem az autóipari témákra és az infrastrukturális kérdések megoldási módjaira is összpontosítottak.
A kiállítás szervezői bejelentették, hogy 2018-ra több megújuló energia vásárt kötnek össze "The smarter E Europe" márkanév alatt. Négy, a fenntartható és intelligens energiatermelésre és -elosztásra összpontosító kiállítás és esemény kerül megrendezésre, amelyen bemutatják az új energia világának minden aspektusát: a megújulóenergia termelést, az energiatárolást, az elektromos szállítást és a töltési infrastruktúrát, valamint az energia menedzsmentet.