Előadások letöltése - Versenyképesség...

Nagy szakmai és elenyésző politikai érdeklődés mellettkerült megrendezésre a konferencia. Az előadók és a kerekasztal szereplői magas szinten vitatták meg az ország versenyképességének javítását elősegítő energiagazdálkodási lehetőségeket, kívánatos megoldásokat. A meghívások ellenére, a rendezvény neves szereplői (több volt energetikai államtitkár) sem voltak képesek a Corvinus Egyetem előadójába csábítani sem a kormányzati döntéshozókat, sem a parlamenti pártok szakpolitikusait, sem a média képviselőit. Rá kell döbbenni, hogy napjainkra teljes társadalmi érdektelenségbe fullad hazánk versenyképességi és energiastratégiai kérdéseinek megvitatása is. Mára csak az válik fontossá, amit a kormányzat is annak tart, akár jóról, akár rosszról légyen is szó. A kiváló előadások a linkekre kattintva tölthetők le.

Magyarország gazdaságának versenyképességi kérdései; H
oloda Attila (energetikai szakértő)
Megújuló energiával a jövőért (hazai és nemzetközi körkép); Tóth Boldizsár (MESZ elnöke)
Versenyképesség és energetika befektetői szemmel; ifj. Chikán Attila (ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. vezérigazgató)